tiistai 7. tammikuuta 2014

Peanutbutter Fudge

 
Pehmeää pähkinäistä fudgea. Nämä makeat ja herkulliset fudge-palat kannattaa leikata pieniksi kuutioiksi, ja ne voi vaikka pakastaa myöhempää käyttöä varten. Pinnalle voi ripotella pähkinöitä, kuivattuja marjoja tai mitä ikinä haluaakaan.
Tekeminenkin kestää vain hetken, joten tässä on jotain herkullista ja helppoa. :)
 
 
Tarvitset:
 
250g   voita
300g   pähkinätahnaa
9dl      tomusokeria
½tl      merisuolaa
 


 
Sulata voi kattilassa. Lisää pähkinätahna, ja sekoita se voisulan joukkoon kunnolla vatkaten. Kuumenna seos kiehuvaksi, ja nosta kattila pois levyltä.
Lisää tomusokeri muutamassa erässä, koko ajan sekoittaen.
Lopuksi mausta suolalla. Voitele suorakulmainen vuoka. Levitä fudgeseos tasaisesti  vuokaan.
Jätä fudge tunniksi jäähtymään huoneenlämpöiseksi,
ja siirrä sitten jääkaappiin jäätymään kunnes sitä voi leikata.
 

2 kommenttia:

  1. Ihania ohjeita!! Tein eilen just tota juustokakkua ja se oli ihan sairaan hyvää! Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljo!:)
      Hyvä että juustokakku onnistui :)

      Poista

Kommentit