sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Paella

Pitkästä aikaan tänne blogin puolelle joku resepti ihan ruuasta, jotenki leivoksista saa vaan edustavempia kuvia. :D Mausteinen ja värikäs paella on todella herkullista ja sopiin lounaaksi tai päivälliseksi. Paellaan voi lisätä mitä ite haluaa, ja mausteita voi vaihdella. Itse käytin katkarapuja, kanaa ja simpukoita. Kannattaa tehä jos tykkää mausteisesta ruuasta. :)

Tarvitset:

400g kanasuikaleita
100g katkarapuja
1pkt  sinisimpukoita
4dl   pitkäjyväistä riisiä
8dl   vettä
1     lihaliemikuutio
2      sipulia
2     valkosipulia
1     sitruuna
chiliä
paprikajauhetta
suolaa
currya
korianteria
persiljaa

Pilko sipulit ja paprika pituussuunnassa suikaleiksi. Murskaa valkosipuli. Kuullota kaikkia sipuleita suuressa padassa, ja lisää kanasuikaleet. Paista kana kypsäksi. Lisää mausteita sen verran kuin haluat. Pese ja puhdista simpukat, keitä niitä n.10min toisessa kattilassa. Lisää pataan riisi, vesi ja lihaliemikuutio, anna kypsyä 20-25min. Lopuksi lisää katkaravut, simpukat, tuore persilja, paprikasuikaleet ja sitruunan mehu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit