sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Brownie Cheese Cake

Browniepohjan sisällä vadelmia, päällä herkullista valkosuklaajuustokakkua.
Oon laittanu tän reseptin ennenki, mut siitä on aika kauan ja oon vähä muokannu tätä.
Kannattaa kokeilla jos tykkää juustokakusta ja brownieista, vadelmat tasapainottaa makua kivasti nii ei oo liian makeeta. :)
 
Brownie osaan:
100g   suklaata
0,5dl   kaakaojauhetta
120g   voita
1dl      vehnäjauhoja
1tl       leivinjauhetta
2          munaa
1dl      sokeria
200g   vadelmia

Juustokakku osaan:
200g  tuorejuustoa
200g   kermaviiliä
2           munaa
0,5dl    sokeria
200g    valkosuklaata


Sulata voi kattilassa suklaan ja kaakaojauheen kanssa.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Yhdistä kaikki 3 seosta varovasti sekoittaen. Kaada taikina irtopohjavuokaan(24cm), paina vadelmat päälle ja paista uunin alatasolla 175-asteessa 15min.

Sulata valkosuklaa vesihauteessa, jätä jäähtymään.  Sekoita kaikki muut juustokakkuosan ainekset keskenään, ja lisää lopuksi jäähtynyt valkosuklaa varovasti sekoittaen.
Kaada seos esipaistetun brownieosan päälle. Alenna uunin lämpöä 160-asteeseen
ja jatka kakun paistamista n.30min.
Koristele vadelmilla ja suklaalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit