Browniepohjan sisällä vadelmia, päällä herkullista valkosuklaajuustokakkua.
Oon laittanu tän reseptin ennenki, mut siitä on aika kauan ja oon vähä muokannu tätä.
Oon laittanu tän reseptin ennenki, mut siitä on aika kauan ja oon vähä muokannu tätä.
Kannattaa kokeilla jos tykkää juustokakusta ja brownieista, vadelmat tasapainottaa makua kivasti nii ei oo liian makeeta. :)
100g suklaata
0,5dl kaakaojauhetta
120g voita
1dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
2 munaa
1dl sokeria
200g vadelmia
Juustokakku osaan:
200g tuorejuustoa
200g kermaviiliä
2 munaa
0,5dl sokeria
200g valkosuklaata
Sulata voi kattilassa suklaan ja kaakaojauheen kanssa.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Yhdistä kaikki 3 seosta varovasti sekoittaen. Kaada taikina irtopohjavuokaan(24cm), paina vadelmat päälle ja paista uunin alatasolla 175-asteessa 15min.
Sulata valkosuklaa vesihauteessa, jätä jäähtymään. Sekoita kaikki muut juustokakkuosan ainekset keskenään, ja lisää lopuksi jäähtynyt valkosuklaa varovasti sekoittaen.
Kaada seos esipaistetun brownieosan päälle. Alenna uunin lämpöä 160-asteeseen
ja jatka kakun paistamista n.30min.
Koristele vadelmilla ja suklaalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit