jossa eka kerros on tummastasuklaasta
ja toinen kerros on valkosuklaata.
Oli kyl tosi hyvää ja kantsii heti kokeilla!(:
Tummasuklaa-kerros:
100g tummaasuklaata
100g voita
2 munaa
1dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
2dl mansikoita
1tl leivinjauhetta
Valkosuklaa-kerros:
100g valkosuklaata
200g tuorejuustoa
200g kermaviiliä
2 munaa
½dl sokeria
Sulata tummasuklaa ja voi kattilassa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita muna-sokeriseos varovasti käännellen suklaa-voiseokseen.
Siivilöi vehnäjauhot ja leivinjauhot seokseen. Sekoita varovasti käännellen.
Kaada taikina irtopohjavuokaan, ripottele päälle mansikat.
Paista uunin ala-tasolla 175-asteessa 15 minuuttia.
Valmista sillä välin valkosuklaa-kerros:
Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa.
Sekoita tuorejuusto ja kermaviili keskenään, sekoita joukkoon munat yksitellen.
Lisää sokeri. Kääntele valkosuklaa joukkoon.
Kaada taikina paistetun tummasuklaa-pohjan päälle.
Alenna uunin lämpöä 160-asteeseen, ja jatka kakun paistamista n. 30min.
♥:Marion
oinami, pitää kokeilla! :)
VastaaPoistaKannattaa (:
Poista