maanantai 3. joulukuuta 2012

Cheese Cake

 
Tein pari päivää sitte sellasen ihanan juustokakun,
jossa eka kerros on tummastasuklaasta
ja toinen kerros on valkosuklaata.
Oli kyl tosi hyvää ja kantsii heti kokeilla!(:


Tummasuklaa-kerros:

100g   tummaasuklaata
100g   voita
2         munaa
1dl      sokeria
1dl      vehnäjauhoja
2dl      mansikoita
1tl       leivinjauhetta


Valkosuklaa-kerros:

100g   valkosuklaata
200g   tuorejuustoa
200g   kermaviiliä
2         munaa
½dl     sokeria


Sulata tummasuklaa ja voi kattilassa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita muna-sokeriseos varovasti käännellen suklaa-voiseokseen.
Siivilöi vehnäjauhot ja leivinjauhot seokseen. Sekoita varovasti käännellen.
Kaada taikina irtopohjavuokaan, ripottele päälle mansikat.
Paista uunin ala-tasolla 175-asteessa 15 minuuttia.
Valmista sillä välin valkosuklaa-kerros:

Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa.
Sekoita tuorejuusto ja kermaviili keskenään, sekoita joukkoon munat yksitellen.
Lisää sokeri. Kääntele valkosuklaa joukkoon.
Kaada taikina paistetun tummasuklaa-pohjan päälle.
Alenna uunin lämpöä 160-asteeseen, ja jatka kakun paistamista n. 30min.



 
 
 
 
 
♥:Marion




2 kommenttia:

Kommentit