tiistai 13. kesäkuuta 2017

Snickers Cheesecake

Tässä juustokakussa yhdistyy kermainen tuorejuusto, rapeat snickers-patukat ja herkullinen karamellikastike. Juustokakut ovat yksi lempi leivonnaisistani, sillä niistä voi muunnella eri tyylisiä joka kerta. Tällä kertaa juustokakkuni sai inspiraation snickers-patukoista. Suklaa-pähkinä- ja kinuski yhdistelmä toimii mielestäni todella hyvin. Leivo juustokakku vaikka kesän kunniaksi, ja kokeile eri makuja kakussa.




Pohja:

300g  dominoita
100g  voita

Täyte:

350g  tuorejuustoa
2dl     kuohukermaa
1dl     hasselpähkinöitä
3kpl   snickers-patukoita
100g  maitosuklaata
4        liivatelehteä
½dl    kahvia

Karamelli kuorrute:

25g      voita
1½dl    sokeria
½dl     vettä

Koristeluun snickersejä


Valmista pohja.
Murskaa keksit hienoksi muruksi. Sulata voi kattilassa. Sekoita keskenään keksimurska ja voisula. Levitä seos irtopohjavuoan pohjalle. Aseta pohja jääkaappiin asettumaan.
Laita liivatteet likoamaan. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Murskaa hasselpähkinät, suklaapatukat ja maitosuklaa. Sekoita keskenään suklaapähkinärouhe, tuorejuusto ja vatkattu kuohukerma. Kuumenna 1/2dl kahvia. Purista liivatteista kylmä vesi pois. Sekoita liivatteet kuumennettuun kahviin. Sekoita liivateseos tuorejuustotäytteeseen. Levitä tuorejuustoseos keksipohjan päälle irtopohjavuokaan. Aseta kakku jääkaappiin hyytymään.

Sulata kattilassa voi, sekoita joukkoon vesi ja sokeri.Anna kiehua hetki keskilämmöllä.
Levitä karamellikastiketta kakun päälle ja koristele snickers-patukoilla.


2 kommenttia:

  1. Tämäpä blogi onkin aivan uusi tuttavuus. :) Ihana kakku, nam!

    VastaaPoista

Kommentit