perjantai 30. tammikuuta 2015


Hei! Syksy ehti mennä todella nopeasti ohi, enkä blogia ehtinyt oikein yhtään päivittää. Nyt pitkän blogitauon jälkeen olen saanut taas inspiraatiota ruveta postailemaan kaikkea kivaa leipomiseen ja kokkailuun liittyen.
Vuosi on vaihtunut ja uusia reseptejä on kertynyt lisää, niitä tulen lisäämään blogiin aktiivisesti.Pidemmittä puheitta ajattelin nyt aluksi lisätä tähän kuvan herkullisesta brunssista jota tein. Brunssi on siis aamupalan ja lounaan sekoitus, jossa voi yhdistellä mitä tahansa annoksia mitä itse keksii. Itse laitoin lauantai-brunssiksi paahtoleipää tuorejuuston kera, pekonia, vihanneksia, hedelmiä ja graavilohta.


Vinkit herkulliseen brunssiin:


1. Valitse tuoretta. Tuoreet vihannekset, marjat ja hedelmät toimivat aina. Nyt talven aikaan mandariinit/klementiinit ovat todella hyvä valinta. Kesäisin vesimeloni ja mansikat ovat ehdottomasti parasta!

2. Maukas tee/kahvi. Koska brunssiin kannattaa panostaa, niin miksei myös juomaankin. Tavallisen vihreän teen sijasta kokeile esim. sitruunateetä, ja kahvin sijasta kokeile tehdä erilaisia cappucinoja tai latteja.

3. Kokeile uutta. Sen sijaan, että tekisit tavallisia voileipiä, kokeile tehdä jotain uutta. Esim. paahtoleipäkolmiot tuorejuuston ja graavilohen kera on kivaa vaihtelua tavalliseen kinkkuvoileipään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit