Kakkupohja:
1dl vehnäjauhoja
½dl perunajauhoja
1dl kaakaojauhetta
3 kanamunaa
1dl sokeria
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
Täyte:
200g tuorejuustoa
200g maitosuklaata
1dl tomusokeria
3dl kuohukermaa
Kuorrutus:
150g tummaa suklaata
mansikoita
Vatkaa munat ja sokeri todella kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita loput aineet keskenään toisessa kulhossa.
Siivilöi jauhoseos munasokeri-vaahtoon varovasti käännellen.
Leivitä taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan(24cm).
Paista uunin keskitasolla 175-asteessa n. 20min.
Sulata maitosuklaa vesihauteessa.
Sekoita suklaa tuorejuuston ja tomusokerin kanssa pehmeäksi tahnaksi.
Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi.
Leikkaa kakkupohja 2:een osaan.
Kostuta pohja maidolla, pursota kerma reunoille.
Levitä tuorejuustotäyte keskelle.
Laita toinen puoli kakun päälle.
Koristele sulatetulla tummallasuklaalla ja mansikoilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit