lauantai 9. maaliskuuta 2013

Cake

Heips! En oo taaskaan pitkään aikaan postannu, en oo oikeen ehtiny.
Yritän kuiteski postata niin useesti ku voin.
Nyt laitan kuitenki teille sellasen ihanan banaani-nutella-kakun reseptin,
jonka oon itte kehitelly (:
Siihen tulee sisälle banaania, nutella ja kermavaahtoa,
ja sitte se koristellaan marsipaanilla.
Pohjassa ei oo vehnäjauhoja, nii tää kakku sopii hyvin esim. keliaakikolle.


Pohja:

4         kananmunaa
1½dl   sokeria
1½dl   perunajauhoja
1tl       leivinjauhetta

Täyte:

300g   nutellaa
2         banaania
5dl      kuohukermaa
1rkl    vaniljakreemijauhetta

200g   marsipaania
tomusokeria


Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe keskenään.
Siivilöi jauhoseos muna-sokeriseokseen,
sekoita varovasti.
Levitä seos korkeareunaiselle uunipellille,
paista uunin keskitasolla 200-asteessa 6-8min.


Leikkaa kakkupohjasta veitsellä kolme saman kokoista ympyrää.
Kostuta pohjat ananasmehulla.

Survo banaanit kulhossa.
Vispaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja
sekoita vaniljakreemijauhe joukkoon.

Levitä kahden pohjan päälle ensin puolet nutellasta,
sitten puolet survotusta banaanista ja puolet kermavaahdosta,
säästä kuitenkin n. ½dl kermavaahtoa.

Levitä kakun päälle ja ympärille loput kermavaahdosta,
kauli marsipaani ja levitä tasaisesti kakun päälle.
Siivilöi päälle hieman tomusokeria.

Ite vielä väsäsin yli jääneestä marsipaanista pari ruusua,
lehtiä ja kakun ympärille tollasen "narun."


 

 
 
♥:Marion



  

1 kommentti:

Kommentit