keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Belgian Waffles


Belgialaiset vohvelit eroavat tavallisista vohveleista siten, että niiden koostumus on paljon paksumpi ja ilmavampi, kuin tavallisten vohvelien koostumus. Vohveleiden kanssa voi tarjoilla mitä ikinä haluaakaan, itse lisäsin päälle persikkasosetta, kermavaahtoa ja jäätelöä. Herkullisia vohveleista tulikin. Suosittelen kokeilemaan, vaikka hiihtoloman kunniaksi! :)


Tarvitset:


4dl    vehnäjauhoja
2       kanamunaa
2tl     leivinjauhetta
ripaus  suolaa
4 dl    maitoa
½dl    sokeria


Erottele valkuaiset ja keltuaiset toisistaan. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään toisessa kulhossa kuivat aineet, keltuaiset ja maito. Kääntele seokseen varovasti valkuaisvaahto. Anna taikinan kohota hetken syrjässä. Paista taikinasta vohveleita vohveliraudassa n. 2min.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit