perjantai 12. toukokuuta 2017

Oreo Cheesecake



Helppo ja nopea oreo cheesecake. Tähän juustokakkuun ei tule yhtään liivatetta, joten ei tarvitse odottaa montaa tuntia, kun kakku hyytyy jääkaapissa. Tykkään kuitenkin enemmän liivatepohjaisista juustokakuista, sillä niiden rakenne pysyy paremmin koossa, ja kakku saa silloin sileämmän ja kiiltävämmän pinnan. Suosittelen kokeilemaan liivatonta juustokakkua vaihtelun vuoksi, ja samalla huomaa millainen juustokakku on ilman liivatetta. Resepti on todella yksinkertainen, joten onnistuu varmasti!

Pohja:
200g oreoita
0,25dl voisulaa

Täyte:
4dl kuohukermaa
200g tuorejuustoa
100g mascarponea
2rkl vaniljasokeria
2rkl tomusokeria
200g oreoita

koristeluun oreoita

Murskaa pohjaan tulevat keksit ja sekoita ne kunnolla voisulan kanssa. Voitele tai vuoraa leivinpaperilla irtopohjavuoka (halkaisija n.20-24cm). Levitä ja painele seos tasaisesti vuoan pohjalle. Siirrä vuoka kylmään. Vatkaa kerma vaahdoksi ja murskaa keksit isoksi rouheeksi. Mausta kermavaahto sokereilla ja yhdistä seokseen tuorejuusto ja mascarpone. Sekoita tasaiseksi käsivispilällä. Levitä seos pohjan päälle, ja koristele kekseillä. Siirrä hetkeksi kylmään vetäytymään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit