Herkullisten kuppikakkujen sisällä vadelmaa ja suklaata,
päällä kauniin vaaleanpunainen valkosuklaakuorrute.
Tarvitset:
100g pehmeää voita
1dl sokeria
2 munaa
1,5tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
2,5dl vehnäjauhoja
1dl vadelmia
100g tummaa suklaata
Kuorrute:
200g tuorejuustoa
1dl tomusokeria
200g valkosuklaata
punaista elintarvikeväriä
Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Vatkaa toisessa kulhossa sokeri ja voi pehmeäksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen samalla vatkaten.
Pilko suklaa paloiksi ja sekoita se vadelmien kanssa taikinaan.
Annostele taikina muffinivuokiin, siten että 2/3-osa vuoasta täyttyy.
Annostele taikina muffinivuokiin, siten että 2/3-osa vuoasta täyttyy.
Kuorrute:
Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja jätä hetkeksi jäähtymään. Sekoita tomusokeri tuorejuuston kanssa pehmeäksi kuorrutteeksi. Lisää jäähtynyt valkosuklaa ja elintarvikeväri kuorrutteeseen. Laita hetkeksi jääkaappiin jäähtymään.
Pursota kuorrute muffinssien päälle ja koristele suklaakiehkuroilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit