lauantai 7. joulukuuta 2013

CupCakes

Herkullisten kuppikakkujen sisällä vadelmaa ja suklaata,
päällä kauniin vaaleanpunainen valkosuklaakuorrute.


Tarvitset:
100g  pehmeää voita
1dl      sokeria
2          munaa
1,5tl    leivinjauhetta
1tl       vaniljasokeria
2,5dl   vehnäjauhoja
1dl       vadelmia
100g   tummaa suklaata

Kuorrute:
200g  tuorejuustoa
1dl      tomusokeria
200g   valkosuklaata
punaista elintarvikeväriä

Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Vatkaa toisessa kulhossa sokeri ja voi pehmeäksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen samalla vatkaten.
Pilko suklaa paloiksi ja sekoita se vadelmien kanssa taikinaan.
Annostele taikina muffinivuokiin, siten että 2/3-osa vuoasta täyttyy.
 
Kuorrute:
 
Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja  jätä hetkeksi jäähtymään. Sekoita tomusokeri tuorejuuston kanssa pehmeäksi kuorrutteeksi. Lisää jäähtynyt valkosuklaa ja elintarvikeväri kuorrutteeseen. Laita hetkeksi jääkaappiin jäähtymään.
Pursota kuorrute muffinssien päälle ja koristele suklaakiehkuroilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit